top of page

Veilig mailen

Je hebt zojuist van ons een bericht ontvangen met vertrouwelijke informatie. Dit bericht hebben wij je via Zivver gestuurd. Zivver is een online programma dat het mogelijk maakt om veilig e-mails en bestanden met je te delen.

Hoe open ik een bericht met een SMS?

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Je kunt het bericht veilig openen door te klikken op “Klik voor bericht” en daarna op “SMS sturen. Vul de code in die je via SMS ontvangt. Nu kun je het bericht lezen.


Hoe komen wij aan je 06-nummer?
Je bent klant van ons kantoor en je 06-nummer is bekend bij ons of we hebben het onlangs aan je gevraagd.

Hoe open ik een bericht met toegangscode?
 

Hebben wij geen 06-nummer van je, dan hebben wij een toegangscode aan je doorgegeven, via post/ mail, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen.


Geen toegangscode ontvangen?
Neem dan contact met ons op.

Reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd

Je leest het bericht op een beveiligde webpagina. Je kunt reageren via de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct je reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen (paperclip-knop). Verzenden doe je via de Verzendknop. Wanneer wij hierop reageren, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Meer weten over deze nieuwe manier van mailen?

Wil je meer weten over Zivver of twijfel je over de echtheid van het bericht? Neem dan contact met ons op.

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Wijzigingen kun je telefonisch of per mail doorgeven.

bottom of page